Volg ons: Facebook Twitter Pinterest Google Plus
WINKELWAGEN
0 item(s) - € 0,00

Stap 1: Selecteer een merk tapijt, het model en de gewenste kleur

Stap 2: Selecteer de gewenste afwerking voor het karpet

Gefestonneerd karpet Gefestonneerd Karpet meer informatie
Gefestonneerd karpet

Gefestonneerd Karpet

Festonneren is een veel gebruikte manier van het afwerken van vloerkleden. De randen van het tapijt worden traditioneel afgewerkt met garen. Wij maken hierbij gebruik van een festonrand in een kleur die overeenkomt met die van het tapijt.
Volume karpet Volume Karpet meer informatie
Volume karpet

Volume Karpet

Volumekarpet heeft een rijke, volle uitstraling. Door de randen van het tapijt te vouwen en het tapijt te voeren met een speciaal ondertapijt, dat vochtbestendig en geschikt voor vloerverwarming is, ontstaat een heerlijk dik karpet. De volumekleden geven met hun uitstraling een gevoel van warmte en rust.
Banderen Blind Blind banderen meer informatie
Blind gebandeerd karpet

Blind Banderen

Het karpet wordt voorzien van een subtiele suede band in een bijpassende kleur. Omdat de band nauwelijks zichtbaar is, spreken we van blind banderen. Deze stijlvolle randafwerking resulteert in een luxe uitstraling en is duurzaam.Karpetten met deze randafwerking zijn door de duurzaamheid niet alleen geschikt voor privégebruik, maar zijn ook uitstekend te gebruiken in de projectsfeer.
Banderen Breed Banderen breed meer informatie
Breed gebandeerd karpet

Banderen Breed

Heerlijk natuurlijk: een afwerking van katoen. Apart in een contrastkleur of in dezelfde kleur als het tapijt: er is altijd een kleur band te vinden die past bij het interieur en de wensen. Deze afwerking kan worden toegepast op de gehele collectie kamerbreed tapijt.

Stap 3: Vul de gewenste maten in van het karpet

(centimeters)
(centimeters)

Stap 4: Overzicht en de kosten van het karpet

Merk
Model
Kleur
Afwerking
Afmeting cm € - (incl. 21% BTW)