Tekst popup
TapijtNodig.nl logo
TapijtNodig.nl
Merk
Kies uw merk:
Prijs
Kies uw prijs categorie:
Kleuren
Poolhoogte
Kies uw poolhoogte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Poolmateriaal
Kies uw poolmateriaal:
Rug breedte
Kies uw rug breedte:

Merk

Kies uw merk:

Prijs

Kies uw prijs categorie:

Kleuren

Poolhoogte
Kies uw poolhoogte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Poolmateriaal
Kies uw poolmateriaal:
Rug breedte
Kies uw rug breedte:
Trap bekleden

Trap bekleden door professionals voor scherpe prijzen

Wilt u uw trap bekleden met een van de mooie tapijt soorten uit onze collectie? Zoekt u een nieuwe trapbekleding voor uw rechte of draaiende trap? Bereken nu uw prijs voor de trapbekleding. De profesionele collega's van TapijtNodig.nl bekleden meer dan 500 trappen per jaar. Dat maakt TapijtNodig.nl dé aangewezen specialist voor het vakkundig stofferen van uw trap.

Dankzij onze ervaring weten wij hoe we elke trap super strak kunnen bekleden met elk type tapijt. Zo bent u verzekerd van een mooi eindresultaat.

Al vele jaren houden wij ons bezig met het stofferen van trappen voor klanten door heel Nederland. Veel van onze klanten kozen voor onze service dankzij onze scherpe internet prijzen die wij combineren met deskundige stoffeerders en kwaliteit stofferingen. Deze combinatie maakt dat vele klanten u voorgingen en kozen voor een trapekleding van Tapijtnodig! Op onze website kunt u een calculatie maken om uw trap te laten bekleden zodat u weet wat de tapijt kosten zullen zijn. De prijzen die berekend zijn in de calculator zijn beslist de prijzen die wij rekenen. Is er uiteindelijk toch te weinig tapijt? Dan zullen wij dit voor onze kosten nemen. Een tevreden klant en prachtige trap is waar wij naar streven. Mede hierdoor komen klanten regelmatig bij ons terug.

Waarom uw trap bekleden door TapijtNodig.nl?

Tapijtnodig heeft niet alleen al velen en velen trappen bekleed, dat voelt toch goed een vakman met ervaring, maar wij bieden u en uw trap nog meer voordelen:

  • Geen extra kosten, onze prijs is de totale prijs!
  • Binnen één dag geleverd en gestoffeerd, zo kunt u snel over een mooie trap naar boven
  • Vele kleuren en mogelijkheden, heeft u onze tapijtmogelijkheden al gezien?
  • Door heel Nederland
  • Veel ervaring

Ons aanbod kunt u bekijken op onze website. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Rotterdam. Hier kunt u een afspraak maken zodat er beslist een medewerker beschikbaar is om u te helpen en adviseren. Heeft u een bepaalde vloerbedekking uitgekozen? Dan zorgen wij dat deze in één dag vakkundig gestoffeerd wordt.

Trap bekleden met tapijt van een merk naar keuze

Trapbekleding bij Tapijtnodig is mogelijk in alle soorten en maten. Bekijk onze webshop voor alle mogelijkheden. Ziet u al een stijl die bij uw trap past? 

Naast de bovenstaande merken hebben we ook tapijt van ons eigen merk. Bekijk hier het assortiment tapijt van ons eigen merk voor het bekleden van de trap!

Stappenplan voor het bekleden van uw trap 

Het bekleden van een trap bij tapijtnodig brengt velen voordelen met zich mee. Niet alleen verzekeren wij u van lage kosten, ook bieden wij een gedegen en snelle service. Zo kunt u straks geniete n van een mooie nieuwe trap, bekleed voor een mooi prijsje, in één dag en van goede kwaliteit!

Toch nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

De eerste stap naar uw nieuw bekleede trap is het bekijken van de opties via onze website, hier kiest u de mooiste vloerbedekking op maat. Filter ons ruime assortiment bijvoorbeeld op merk, model en kleur.
Doorloop vervolgens de vragenlijst voor het bekleden van de trap. We vragen u bijvoorbeeld of het een open of dichte trap betreft, wat het model van de trap is en of u rubber ondertapijt wilt? Maar ook is het aantal treden van de trap belangrijk
Tijdens de laatste stap ontvangt u een prijsopgave en offerte, Zo weet u precies wat de kosten zijn voor het laten bekleden van uw trap met prachtig tapijt.

Maak a.u.b. uw keuze:

TapijtNodig.nl logo
TapijtNodig.nl
Uw trap bekleden met tapijt voor de scherpe kosten verzorgd door TapijtNodig.nl
Laat uw reactie achter