Tekst popup

Allereerst wensen wij u alvast het allerbeste voor het komende jaar.
Ook wij gaan even genieten van de feestdagen.
Van maandag 24 december 2018 tot maandag 7 januari 2019 zijn wij gesloten.

Heeft u een vraag, maar heeft het niet direct spoed? Stuur dan een mail naar info@tapijtnodig.nl of een Whatsapp naar 06-54354425. Dan nemen we na onze vakantie zo snel mogelijk contact op.

Heeft het wel haast? Neem dan contact op via het vaste telefoonnummer 010-2602900, dan wordt u doorverbonden. Mochten wij de telefoon niet op kunnen nemen, spreek dan de voicemail in, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

TapijtNodig.nl logo
TapijtNodig.nl
Merk
Kies uw merk:
Prijs
Kies uw prijs categorie:
Kleuren
Poolhoogte
Kies uw poolhoogte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Poolmateriaal
Kies uw poolmateriaal:
Rug breedte
Kies uw rug breedte:

Merk

Kies uw merk:

Prijs

Kies uw prijs categorie:

Kleuren

Poolhoogte
Kies uw poolhoogte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Poolmateriaal
Kies uw poolmateriaal:
Rug breedte
Kies uw rug breedte:
Trap bekleden

Uw trap bekleden met tapijt voor de scherpe kosten verzorgd door TapijtNodig.nl

Uw trap laten bekleden met tapijt? Benieuwd naar de kosten? Met meer dan 500 trappen per jaar is TapijtNodig.nl dé aangewezen specialist voor het vakkundige stofferen van uw trap. Al vele jaren houden wij ons bezig met het stofferen van trappen voor klanten door heel Nederland. Wij onderscheiden ons door scherpe internet prijzen, deskundige stoffeerders en vakkundige stofferingen. Op onze website kunt u een calculatie maken om uw trap te laten bekleden zodat u weet wat de tapijt kosten zullen zijn. De prijzen die berekend zijn in de calculator zijn beslist de prijzen die wij rekenen. Is er uiteindelijk toch te weinig tapijt? Dan zullen wij dit voor onze kosten nemen. Een tevreden klant en prachtige trap is waar wij naar streven. Mede hierdoor komen klanten regelmatig bij ons terug.

Waarom uw trap bekleden door TapijtNodig.nl?

  • Geen extra kosten
  • Binnen één dag geleverd en gestoffeerd
  • Vele kleuren en mogelijkheden
  • Door heel Nederland
  • Veel ervaring

Ons aanbod kunt u bekijken op onze website. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Rotterdam. Hier kunt u een afspraak maken zodat er beslist een medewerker beschikbaar is om u te helpen en adviseren. Heeft u een bepaalde vloerbedekking uitgekozen? Dan zorgen wij dat deze in één dag vakkundig gestoffeerd wordt.

Trap bekleden met tapijt van verschillende, bekende merken

Bij TapijtNodig.nl hebben wij van verschillende, bekende merken een uitgebreid aanbod tapijt om uw trap te bekleden. Uw trap bekleden begint dus bij TapijtNodig.nl. U kunt uw trap bekleden met tapijt van de volgende merken:

Naast de bovenstaande merken hebben we ook tapijt van ons eigen merk. Bekijk hier het assortiment tapijt van ons eigen merk voor het bekleden van de trap!

Stappenplan trap bekleden

Indien u ervoor kiest om uw trap door ons te laten bekleden bent u niet alleen verzekerd van lage kosten voor het tapijt. Wij onderscheiden ons in gemak en service. Via onze website kunt u vloerbedekking op maat bestellen. Zo selecteert u een merk, model en kleur. Vervolgens doorloopt u de vragenlijst. Is het een open of dichte trap? Wat is het model van de trap? Wilt u rubber ondertapijt? Hoeveel treden heeft de trap? Op deze wijze stelt u zelf de offerte samen. Zo weet u precies wat de kosten zijn voor het laten bekleden van uw trap met prachtig tapijt.

Heeft naar aanleiding van het bekijken van onze website nog vragen? Tegenwoordig kunt u ons ook WhatsAppen. Ons team helpt u graag verder.

Maak a.u.b. uw keuze:

TapijtNodig.nl logo
TapijtNodig.nl
Uw trap bekleden met tapijt voor de scherpe kosten verzorgd door TapijtNodig.nl
Laat uw reactie achter