Ontdek de nieuwste trends in tapijtvloeren

TapijtNodig.nl

De woonwereld blijft evolueren, maar één ding blijft constant: het vermogen van vloerkleden om een ruimte te transformeren. In de boeiende wereld van interieurdesign blijven tapijten de sfeer bepalen, ruimtes definiëren en persoonlijke smaak tonen. Maar wat zijn de huidige trends? Laten we samen de wereld van vloerkleden verkennen. 

Kleurtrends: van subtiel tot sprekend 

Tapijtvloeren bieden eindeloos veel kleuropties. Terwijl zachte kleuren zoals taupe en mistig grijs een kalme ambiance creëren, zorgen fellere kleuren zoals robijnrood en turquoise voor een pittig accent. Voor de liefhebbers van modern: neutrale tinten zijn helemaal hot.  

Inspired by Nature

Natuurlijke inspiratie is een trend die nooit echt verdwijnt. Van strandhuizen tot stadsappartementen, materialen zoals sisal, jute en wol worden steeds vaker gekozen. Ze geven niet alleen een aards gevoel aan een ruimte, maar zijn ook duurzaam en ecologisch verantwoord. Patronen geïnspireerd door de natuur, zoals bloemen, bladeren en golven, brengen de buitenwereld naar binnen en creëren een rustgevend gevoel van verbondenheid met de natuur. 

Duurzaamheid staat centraal 

De huidige consument is bewuster dan ooit. De vraag naar milieuvriendelijke producten neemt toe, en vloerkleden zijn hierop geen uitzondering. Oude visnetten, plastic flessen en andere gerecyclede materialen krijgen een nieuw leven in prachtige, duurzame tapijten. Deze trend toont niet alleen onze groeiende betrokkenheid bij de planeet, maar verandert ook de manier waarop we over design denken. Duurzaamheid en stijl gaan nu hand in hand. 

Technologie ontmoet tapijt 

De huizen van de toekomst zijn hier, en tapijten blijven niet achter. Moderne technologie heeft een weg gevonden in de tapijtwereld, van LED-verlichte tapijten tot die welke reageren op omgevingsveranderingen zoals temperatuur en vochtigheid. Stel u zich eens voor dat u een pad van licht creëert met uw vloerkleed, of een tapijt hebt dat de vochtigheid in een kamer kan helpen reguleren. 

Zacht en luxueus 

Er is niets zo luxueus als het gevoel van een zacht tapijt onder uw voeten aan het einde van een lange dag. Diepe, pluchen tapijten zijn in opkomst en vormen een perfecte aanvulling op een comfortabele zithoek of een knusse slaapkamer. Ze zien er niet alleen stijlvol uit, maar bieden ook extra warmte en comfort. 

Meer dan alleen voor de vloer 

Vloerkleden transformeren, ze gaan verticaal. Tapijttegels op muren of zelfs als artistieke installaties in een kamer zijn in opkomst. Deze trend biedt een nieuwe dimensie aan interieurdecoratie, waarbij vloerkleden niet langer beperkt zijn tot de grond waarop we lopen, maar deel gaan uitmaken van de grotere designesthetiek van een ruimte. 

Duik dieper in onze collectie 

Nu u op de hoogte bent van de nieuwste trends, is het tijd om te winkelen. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld met een mix van traditionele en hedendaagse designs, diverse kleuren en texturen. Of u nu op zoek bent naar iets voor in de woonkamer, slaapkamer, kantoor of buitenruimte, u vindt zeker iets dat uw interieur naar een hoger niveau tilt. 

Reactie plaatsen

Klanten reviews

Feedback door échte klanten!

van Manen review

Vriendelijke partij, uitstekend gelegde vloer

Sterke punten
Vriendelijk en goede partij

van Manen
Karin review

Goed en betrouwbaar bedrijf. Werken netjes en accuraat. Twee trappen in 1 dag voorzien van tapijt. Zijn heel erg blij met het resultaat. Aardige mannen.

Sterke punten
Netjes, accuraat, duidelijk in communicatie

Karin
P. Putt review

Fijne samenwerking en mooie prodcuten

Sterke punten
communicatie

P. Putt
J. Kersbergen review

Heldere afspraken en met zorg gelegd.

Sterke punten
Goede communicatie zowel bij de verkoop als tijdens het leggen.

J. Kersbergen
Edith review

Alles goed geregeld, nette vloer.

Sterke punten
Mooie vloer, alles zoals afgesproken!

Edith
Robin review

Goede ervaring met vakkundig personeel.

Sterke punten
Goede service. Klantvriendelijk. Goede kwaliteit.

Robin
Desiree Bodijn review

Erg goed en mooi resultaat!

Sterke punten
Netjes gewerkt en aardige mannen

Desiree Bodijn

Onze soorten tapijt

Direct de opties per keuze in beeld!

Wol
Bekijk alles

v.a. 148,70 per meter

Onze wol artikelen

Bekijk alles

Sisal
Bekijk alles

v.a. 139,70 per meter

Onze sisal artikelen

Bekijk alles

Print
Bekijk alles

v.a. 109,95 per meter

Onze print artikelen

Bekijk alles

Vinyl
Bekijk alles

v.a. 53,10 per meter

Onze vinyl artikelen

Bekijk alles
bekijk%20ons%20aanbod

Bekijk ons aanbod

Filter op merk, kleur, prijs, materiaal of toepassing!

vloerkleed-op-maat

Vloerkleed op maat

Zelf uw vloerkleed samenstellen

Woodford%20Champagne_4

Trap bekleden

Zelf samenstellen

Trotse dealer van de merken

  • Betalen met
  • Visa logo
  • Ideal logo
  • Klarna logo
  • Bancontact logo
  • Sepa logo
  • Tegen 0% rente

© TapijtNodig.nl | Algemene voorwaarden | KvK: 55562213 | Sitemap | Site index