Tekst popup
TapijtNodig.nl logo
TapijtNodig.nl
Merk
Kies uw merk:
Prijs
Kies uw prijs categorie:
Kleuren
Poolhoogte
Kies uw poolhoogte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Poolmateriaal
Kies uw poolmateriaal:
Rug breedte
Kies uw rug breedte:

Merk

Kies uw merk:

Prijs

Kies uw prijs categorie:

Kleuren

Poolhoogte
Kies uw poolhoogte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Poolmateriaal
Kies uw poolmateriaal:
Rug breedte
Kies uw rug breedte:
Tekst

Over Tapijtnodig.nl

Het team van tapijtnodig biedt u graag zowel online als in de fysieke winkel keuze, service, breed merken pallet en een mooie vloer!

Bij tapijtnodig staan wij volledig achter vloeren bekleed met tapijt. Niet alleen het zachte karakter van tapijt spreekt ons erg aan ook de geluiddempende functie is een van de grote voordelen. 
Om het voor iedere tapijtliefhebber mogelijk te maken tapijt in huis te laten leggen, kozen wij voor een webshop. Hierin worden al onze tapijten tentoongesteld. Zowel in Nederland als in België is het nu mogelijk te bestellen via onze webshop. U geeft eenvoudigweg aan hoeveel m2 u wenst te hebben van welk tapijt, of u deze met of zonder ondervloer wenst te bestellen én of wij deze wel of niet voor u dienen te leggen. 

Tapijtnodig levert vele tapijtmerken

Tapijtnodig is dé online winkel voor alle soorten tapijten. Wij zijn van mening dat het juiste tapijt in huis zorgt voor een goede sfeer, aangenaam aanvoelt en wanneer gewenst een eye-catcher kan zijn! 
Om u te kunnen voorzien van het juiste tapijt zijn wij dealer van de beste tapijtmerken. 

Goed tapijt, verdient een goede behandeling. Daarom leveren en leggen het tapijt van uw keuze gratis bij u thuis in Nederland en België. Dát is een van de services die u kunt verwachten van de grootste online tapijten winkel! Verder willen wij u alle services bieden die u ook van een showroom verwacht: u kunt stalen bestellen om de tapijten te voelen en te zien, u krijgt van ons gedegen garantie en u kunt indien gewenst uw bestelling retourneren.

Tapijtnodig showroom 

Daarbij blijft het natuurlijk ook mogelijk om langs te komen in onze showroom in Rotterdam. Hier kunt u terecht voor persoonlijk advies, voorbeelden en het ‘voelen’ van verschillende tapijten.
LET OP het is wel aan te raden een afspraak te maken alvorens u onze showroom bezoekt. Hier kunnen wij uw vragen beantwoorden en u van passend advies voorzien.
 

TapijtNodig.nl logo
TapijtNodig.nl