Tekst popup
TapijtNodig.nl logo
TapijtNodig.nl

Actieve filters:

Prijs
Kies uw prijs categorie:
Kleuren
Poolhoogte
Kies uw poolhoogte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Poolmateriaal
Kies uw poolmateriaal:
Rug breedte
Kies uw rug breedte:

Actieve filters:

Prijs

Kies uw prijs categorie:

Kleuren

Poolhoogte
Kies uw poolhoogte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Poolmateriaal
Kies uw poolmateriaal:
Rug breedte
Kies uw rug breedte:

Desso

Gedacht aan de volgende artikelen?

De volgende artikelen zijn wellicht interessant voor u.

Bonaparte Tapijt Interfloor Tapijt TapijtNodig Tapijt Edel Tapijt Parade Tapijt Belakos Tapijt

Desso tapijt is tapijt met een creatieve visie en van de hoogste kwaliteit.
De afgelopen 80 jaar ontwikkelde Desso zich tot het merk dat zij nu is: vooraanstaand tapijt leveren met een milieuvriendelijk karakter.

Desso voor op de zaak

Daar het tapijt van Desso zo kwalitatief hoog ligt, is dit tapijt ook zeer geschikt voor toepassingen in kantoorpanden, winkels, openbare gebouwen en universiteiten. Desso levert dan ook tapijten speciaal voor dergelijk grote opdrachen. 

Desso voor thuis

Maar Desso is er ook voor bij u thuis. Kies uit de meest artistieke tapijten en maak uw interieur uniek. Denim look, moziek of marmerlook u vindt alle stijlen Desso tapijt in onze webshop. 

Desso tapijt is in veel stijlen en kleuren te verkrijgen. Kies voor een effen tapijt of juist een met een bijzonder patroon. Iedereen vindt een tapijt naar smaak in de collectie van Desso.
Toch zit er zeker een lijn en een stijl in de collectie van dit merk. Namelijk de milieuvriendelijkheid, duurzaamheid en kwaliteit. Deze merkwaarden vindt u terug in de 5 tot 30 jaar garantie die het merk biedt op haar producten. 

Desso tapijt is heerlijk om op te spelen met de kinderen of bijna zacht genoeg om op te slapen in de slaapkamer. Kies snel uw Desso tapijt.

Desso tapijt met vloerverarming

Veel van de Desso tapijten zijn geschikt om te combineren met vloerverwarming. Zo heeft u extra warme voeten. De tapijten laten warmte goed door en behouden de zachtheid die u gewend bent van ons tapijt. 

Welk Desso tapijt versiert uw interieur binnenkort?