Tekst popup
TapijtNodig.nl logo
TapijtNodig.nl

Actieve filters:

Prijs
Kies uw prijs categorie:
Kleuren
Poolhoogte
Kies uw poolhoogte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Poolmateriaal
Kies uw poolmateriaal:
Rug breedte
Kies uw rug breedte:

Actieve filters:

Prijs

Kies uw prijs categorie:

Kleuren

Poolhoogte
Kies uw poolhoogte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Poolmateriaal
Kies uw poolmateriaal:
Rug breedte
Kies uw rug breedte:

Desso - Patterns - AA17-9526

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen | stoffering in overleg
Winkeladviesprijs: 169.95 / meter
€ 144,45 / meter (400 cm rug) In stock

Wilt u dat wij het tapijt gratis leggen?
Vakkundig en gratis gelegd

Vakkundig en gratis gelegd

Met uw aankoop van het tapijt of vinyl op TapijtNodig.nl heeft u een vloerbedekking in huis gehaald waar u jarenlang plezier aan zult beleven. Voorwaarde is wel dat het tapijt goed word gelegd. Kamerbreed tapijt leggen is geen eenvoudig karwei. Er komt heel wat bij kijken, zoals het exact pas snijden, moeilijke hoekjes, het opspannen of verlijmen van het tapijt. Het is dat ook aan te raden om het leggen van het tapijt aan de stoffeerders van TapijtNodig.nl over te laten. De stoffeerders van TapijtNodig.nl zijn vakkundig, professioneel en hebben jarenlange ervaring.

Tevens is de stoffering bij TapijtNodig.nl GRATIS* !

(*Bij TapijtNodig.nl is het plaatsen van het tapijt gratis in combinatie met een bevestiging of ondertapijt, met uitzonderingen het stofferen van de trap. Daarnaast zullen er kosten worden berekend voor eventuele naden.)

TapijtNodig.nl logo
TapijtNodig.nl

Wilt u een ondervloer?
Waarom een ondervloer

Waarom een ondervloer

Omdat tapijt een belangrijke investering is, dient men er alles aan te doen om er zo lang mogelijk plezier van te hebben. Een belangrijke factor om slijtage tegen te gaan is een goed ondertapijt. Een goed ondertapijt verlengt de levensduur van vloerbedekking en benadrukt alle positieve aspecten die bijdragen aan het gevoel van luxe en comfort. De toepassing van ondertapijt heeft dus belangrijke voordelen. Het boventapijt slijt minder snel en blijft dus langer mooi. Daarnaast werkt het geluidsreducerend en is het boventapijt makkelijker verhuisbaar. Doordat het meer veerkracht aan het tapijt geeft is het comfortabel en aangenaam om op het tapijt te lopen of te liggen.

Een (goed) ondertapijt is de beste ondervloer waarop kamerbreed een vloerbedekking geïnstalleerd kan worden.
Primair heeft ondertapijt een egaliserende functie om eventuele oneffenheden van de ondergrond op te vangen. Verdere eigenschappen van ondertapijt zijn – het verhogen van comfort, verbeteren van geluid- , koude-, en warmte isolatie en het opvangen van indrukken die het tapijt krijgt te verwerken. Voor de verschillende tapijten zijn er ook verschillende legmethoden.

TapijtNodig.nl logo
TapijtNodig.nl

Kies een ondervloer
Kies een ondervloer ?

Welke ondervloer ?

Wij hebben de keuze voor u makkelijk gemaakt door voor elk type vloer de juiste ondervloer te vermelden. Deze keuzes staan hieronder vermeld.

TapijtNodig.nl logo
TapijtNodig.nl

Totaal prijs (incl. 21% BTW)

De gekozen ondervloer wordt direct meegerekend in de prijs:

€ 144,45 (400 cm rug)

Waarom kiezen voor tapijt nodig?

Waarom kiezen voor TapijtNodig.nl?

 • 2 tot 5 werkdagen in huis
 • Meetservice en advies aan huis
 • Onze klanten beoordelen ons met een 9.1
 • Levering Gratis vanaf € 99,95
 • Bezoek onze winkel in Rotterdam
 • Gratis gelegd door heel Nederland
 • 99% van onze klanten beveelt ons aan

      

TapijtNodig.nl logo
TapijtNodig.nl

Het Patterns model van Desso is een klassiek tapijt. Laagpolig en met een klassiek maar toch modern patroon van medaillons en krullen. Doordat het tapijt in 8 verschillende kleuren verkrijgbaar is, staat dit model bekend om het gemak waarmee u het combineert met uw interieur. 

Het tapijt is zeker geen normaal tapijt, dankzij haar opvallende patroon en kleuren is zij zelfs een eyecatcher te noemen. De patronen lijken vervaagd te zijn waardoor het tapijt een vintage maar toch verzorgde look krijgt. 

In grote kamers kan het gebruik van alleen het Patterns model overdadig worden. We zien dan ook dat veel klanten dit model combineren met het Desso Shades model. De kleuren sluiten goed op elkaar aan en het rustige van de Shades met het opvallende van Patterns is een super mooie combinatie: modern en industrieel samen met vintage en klassiek.

Reinigingstips voor het Desso Patterns tapijt

Ook dit tapijt vraagt om enige vorm van onderhoud en reiniging. Tapijt hoeft u uiteraard niet in de olie te zetten of op te schuren zoals een houten vloer. Wél is het aan te raden het kleed goed te stofzuigen met een goede stofzuiger, lees: een stofzuiger met minimaal 160 millibar onderdruk. Voor het beste resultaat dient u minimaal 2 maal per week stof te zuigen.

Verder is het aanschaffen van een juiste deurmat een goede stap. Immers hoeft u het vuil dat niet binnen komt, ook niet te reinigen.

Garantie op het Patterns tapijt van Desso

Desso Tapijt staat volledig achter haar eigen producten. En daar profiteert u van met de ruime garantie! Het wettelijke garantietermijn van 6 maanden wordt verlengd tot 5 jaar door Desso. De garantie dekt: 

 • Overmatige slijtage
 • Pool verankering
 • Rug verankering
 • Fabricagefouten

Desso tapijt gelegd op trappen heeft altijd een garantietermijn van 5 jaar, mits het tapijt vakkundig gelegd.

Houd er rekening mee dat de garantie afloopt per jaar. Bij normaal gebruik van uw Desso tapijt is er sprake van waardevermindering gedurende de gebruiksperiode. Daarom wordt bij aanspraak op garantie uitgegaan van een jaarlijkse afschrijving van 1/5 van de waarde van het tapijt per jaar. 

Over Desso - Patterns

 • Artikel nummer: D23409AA179526
 • Merk van het tapijt: Desso
 • Model: Patterns
 • Kleur nummer: AA17-9526
 • Eigenschappen: Totale hoogte:ca. 7,3 mm, Totaal gewicht: 1920 gr/m², Geluidsisolatie:ca. 18 dB ,Warmteweerstand:0,13 m² K/W, Lichtechtheid: 5-6, Brandklasse:Cfl-S1, Garantie: 7 jaar
 • Poolmateriaal: Polyamide
 • Poolhoogte: laagpolig,lussenpool
 • Toepassing: woonkamer,slaapkamer,project,vloerverwarming,trap,vloerkleed
 • Verfmethode: Solution Dyed
 • Rug breedte: 400
 • Levertijd: OP1004,G50005,VL3002

PIT-Symbolen van toepassing op dit artikel, klik voor de specificaties

pit04 pit06 pit08 pit10 pit13 pit11 pit12 pit17 pit18 pit19 pit23

Offerte aanvragen?

Komt u er niet uit met de berekening van ruimte(s) en wilt u toch liever een vrijblijvende offerte aanvragen, vul dan hieronder alle gegevens in en wij nemen zo spoeding mogelijk contact met u op.

Gedacht aan de volgende artikelen?

De volgende artikelen zijn wellicht interessant voor u