Tekst popup
TapijtNodig.nl logo
TapijtNodig.nl
Merk
Kies uw merk:
Prijs
Kies uw prijs categorie:
Kleuren
Poolhoogte
Kies uw poolhoogte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Poolmateriaal
Kies uw poolmateriaal:
Rug breedte
Kies uw rug breedte:

Merk

Kies uw merk:

Prijs

Kies uw prijs categorie:

Kleuren

Poolhoogte
Kies uw poolhoogte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Poolmateriaal
Kies uw poolmateriaal:
Rug breedte
Kies uw rug breedte:
Merken tekst

Merken tapijt uit de webshop TapijtNodig.nl

De grootste tapijt collectie online bij TapijtNodig.nl. Gemakkelijk online het tapijt bekijken en bestellen in een veilig en vertrouwde webwinkel met een Webshop Keurmerk!

Meer dan 500 gestoffeerde trappen per jaar waar wij trots op zijn! Met merken als DessoAmbiantParadeBonaparteEdelBelakosInterfloorMatros SisalLanoMatros ZeegrastapijtMatros Kokostapijt en Louis de Poortere  in ons prachtige assortiment.

Op deze top merken geven wij scherpe prijzen, overigens niet alleen op het tapijt maar ook op de hoogwaardige ondervloeren! Bovendien is het stofferen van de ruimte(s) altijd gratis bij TapijtNodig.nl.

Bij TapijtNodig.nl staat kwaliteit hoog in het vaandel, wij verzorgen een compleet pakket in levering, stoffering en nazorg van uw aankoop!

 

       

Ambiant tapijt

Tapijt van Ambiant is zacht, het ziet er uitnodigend uit en geeft de ruimte een warme uitstraling. Hierdoor krijgt u een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Deze warmte en veiligheid in tapijtvorm is in vele kleuren te verkrijgen. Ambiant combineert haar zachte en warme look namelijk met moderne kleuren. Verhoog nu het comfort van uw woonkamer, slaapkamer of andere ruime met het tapijt van Ambiant. Laat kinderen spelen op de warme en veilige grond. Terwijl u zelf geniet van een cinema thuis, want dankzij het tapijt wordt akoestiek in huis nog beter: ronder, voller en natuurlijk. Tegelijkertijd worden contactgeluiden gedempt! Verder onderhoudt u het Ambiant tapijt eenvoudig! Ambiant biedt comfort in huis en onderhoud met een moderne warme uitstraling.

Bonaparte tapijt

Bonaparte is onderdeel van Desso tapijt. Zegt u Bonaparte tapijt, dan zegt u gezond tapijt. Bonaparte draagt bij aan een gezondere woning. De tapijten zijn namelij kcradle to cradle geproduceerd. Er wordt gewerkt met natuurlijk materialen die ook nog eens goed gerecycled kunnen worden. Niet alleen wil Bonaparte bijdragen aan een fijne leefomgeving voor u thuis, een die wordt versierd met de mooiste tapijten. Ook wil Bonaparte bijdragen aan een betere leefomgeving en een sterker milieu. Ook wordt er bij de productie nagedacht over de keuzes op het gebied van energiebronnen en sociale verantwoordelijkheid. Kies voor Bonaparte tapijten voor u thuis en draag bij aan een beter milieu!
 

 

Belakos tapijt

Belakos tapijt schetst u graag het beeld van relaxen en ontspannen. Na een dag hard werken trekt u de schoenen uit en geniet van een heerlijk warm en zacht gevoel aan uw voeten dankzij het bijzonder zachte tapijt. Het tapijt van Belakos is warm, comfortabel aan de voeten en daardoor uitermate geschikt als speelvloer voor de kinderen. Verder biedt tapijt een geluidsdempende functie. Het tapijt laat ook uw geluidsinstallatie beter klinken waardoor u ook hiervan nog beter kunt genieten. Het tapijt van Belakos geeft uw ruimte karakter en maakt uw ruimte sfeervol: mooie kleuren en een zacht gevoel. Combineer velen kleuren en laat het tapijt passen bij uw stijl. 
 


 

Edel tapijt

Edel Group werd in 1918 opgericht, in die tijd heette het bedrijf nog "Firma E de Lange & Zn, matten en biezenhandel". Het hedendaagse bedrijf staat voor innovatie, wat is geïntegreerd in de bedrijfscultuur. Dankzij de innovatie is Edel ontwikkelt van biezenmatten productie tot moderne tapijten van synthetische materialen en wol. Hierdoor produceren zij kwalitatief onderscheidende tapijten, en bieden deze aan over de hele wereld! Edel group richt zich met haar tapijten vooral op het midden en hoog segment in de tapijtwereld. Kiest u voor Edel tapijt? Dan kiest u voor een echt Nederlands merk, al sinds 1918. Edel experimenteert graag met stijlen en texturen. De ideale combinatie voor hen is: zacht maar natuurlijk.
 

 

Interfloor tapijt

Interfloor tapijt, waaronder tapijt vinyl project, is producent en leverancier van een erg brede collectie aan tapijt en vinyl van hoge kwaliteit. Dit tapijt wordt zowel verkocht voor bij mensen thuis als in openbare of zakelijke gebouwen. Dit merk bestaat al meer dan 150 jaar, sinds 1828 maken zijn de mooiste vloerbedekkingen. De tapijten van Interfloor worden in Nederland door 1500 zelfstandige professionele woning- en projectinrichters geleverd. Bij de aanschaf van interfloor tapijten is een deskundig advies zeker van belang. De tapijten worden namelijk van specifieke grondstoffen vervaardigd op een technologisch hoog niveau. De industriële en vernieuwende technieken typeren de interfloor tapijten in Nederland. Interfloor staat ook bekend om de samenwerking tussen de producent en ontwikkelaars en consumenten waardoor de tapijten stap voor stap worden verbeterd en aangepast aan de hedendaagse wensen.

 

   

Lano tapijt

Lano is een kleine 50 jaar terug ontstaan uit 3 Belgische ondernemingen. Hiermee staat de ervaring met textiel van Lano in een klap op 100 jaar! Dit maakt Lano zo sterk. 100 jaar ervaring werd gecombineerd met een nieuwe kijk op de tapijtproductie. Dit resulteerde in het imago van Lano vandaag de dag. Inmiddels vindt u in de collectie van Lano kamerbreed tapijt, synthetische grassen en karpet. Maar het merk is nog breder dan dat: geweven Wilton en Axminster tapijt zijn ook producten van dit merk even als getuft tapijt voor de zorg. Lano staat bekend om haar designs, haar kwaliteit dat in elke stap van de prodcutie wordt verhoogd tot een sterk eindresultaat.
 

Louis de Poortere tapijt

Al in de middeleeuwen stonden Vlaamse tapijten/textielwevers bekend om hun talent. Heel Europa kiest voor de beste textielen uit Vlaanderen. Het textiel van onze (tegenwoordig) zuidelijke buren zijn niet alleen beeldschoon, ze zijn ook van goed kwaliteit. De Vlaamse markt groeit dan ook deels dankzij de groeiende kennis en creativiteit die de Vlamingen ontwikkelen in deze branche. 
Louis Poortere start het huidige tapijten imperium in Kortrijk in 1859. Dit familiebedrijf groeit al snel uit tot een van de grote en belanrijkste doekfabrikanten uit Europa. Door innovatie na innovatie in de textielwereld te introduceren is het merk ook vandaag de dag nog zo groot. De collecties variëren sterk in design en productiemethode worden continu verbeterd. 
 

Desso tapijt

Desso is al 80 jaar operatief in de tapijtenbranche. In de loop der jaren is Desso uitgegroeid tot een gerespecteerde naam, het merk staat bekend om vooraanstaande en hoogwaardige tapijttegels en kamerbreed tapijt. De visie van het hedendaagse bedrijf is om de marktleider van de wereld te worden op gebied van milieuvriendelijke vloerproducten. Design, gezondheid en milieu moeten in balans zijn bij elk tapijt met hun merknaam. "The floor is Yours" wordt bij Desso letterlijk genomen. Als klant is de vloer uiteraard speciaal voor u maar ook uw meing telt. Desso hoort graag uw ideeën en mening over hun collectie, dit is de manier om de tapijten up to date en naar wens te houden.

 

Tapijtnodig tapijt

Tapijt is een zachte vloerbedekking die zorgt voor een heerlijk comfortabel en luxe gevoel. Tapijt is er in oneindig veel kleuren, structuren en dessins: geen enkele andere vloer is zo veelzijdig. Bovendien werkt tapijt overal geluiddempend en zorgt tapijt voor een beter binnenklimaat, doordat het stof vasthoudt. Dersimo heeft een zeer uitgebreid assortiment tapijt, waar wij u graag mee laten kennismaken.

 

 

TapijtNodig.nl logo
TapijtNodig.nl