Tekst popup

Allereerst wensen wij u alvast het allerbeste voor het komende jaar.
Ook wij gaan even genieten van de feestdagen.
Van maandag 24 december 2018 tot maandag 7 januari 2019 zijn wij gesloten.

Heeft u een vraag, maar heeft het niet direct spoed? Stuur dan een mail naar info@tapijtnodig.nl of een Whatsapp naar 06-54354425. Dan nemen we na onze vakantie zo snel mogelijk contact op.

Heeft het wel haast? Neem dan contact op via het vaste telefoonnummer 010-2602900, dan wordt u doorverbonden. Mochten wij de telefoon niet op kunnen nemen, spreek dan de voicemail in, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

TapijtNodig.nl logo
TapijtNodig.nl
Merk
Kies uw merk:
Prijs
Kies uw prijs categorie:
Kleuren
Poolhoogte
Kies uw poolhoogte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Poolmateriaal
Kies uw poolmateriaal:
Rug breedte
Kies uw rug breedte:

Merk

Kies uw merk:

Prijs

Kies uw prijs categorie:

Kleuren

Poolhoogte
Kies uw poolhoogte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Poolmateriaal
Kies uw poolmateriaal:
Rug breedte
Kies uw rug breedte:
Merken tekst

De grootste tapijt collectie online bij TapijtNodig.nl. Gemakkelijk online het tapijt bekijken en bestellen in een veilig en vertrouwde webwinkel met een Webshop Keurmerk!

Meer dan 500 gestoffeerde trappen per jaar waar wij trots op zijn! Met merken als DessoAmbiantParadeBonaparteEdelBelakosInterfloorMatros SisalLanoMatros ZeegrastapijtMatros Kokostapijt en Louis de Poortere  in ons prachtige assortiment.

Op deze top merken geven wij scherpe prijzen, overigens niet alleen op het tapijt maar ook op de hoogwaardige ondervloeren! Bovendien is het stofferen van de ruimte(s) altijd gratis bij TapijtNodig.nl.

Bij TapijtNodig.nl staat kwaliteit hoog in het vaandel, wij verzorgen een compleet pakket in levering, stoffering en nazorg van uw aankoop!

 

       

Tapijt van Ambiant is zacht, het ziet er uitnodigend uit en geeft de ruimte een warme uitstraling. Hierdoor krijgt u een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Deze warmte en veiligheid in tapijtvorm is in vele kleuren te verkrijgen. Ambiant combineert haar zachte en warme look namelijk met moderne kleuren. Verhoog nu het comfort van uw woonkamer, slaapkamer of andere ruime met het tapijt van Ambiant. Laat kinderen spelen op de warme en veilige grond. Terwijl u zelf geniet van een cinema thuis, want dankzij het tapijt wordt akoestiek in huis nog beter: ronder, voller en natuurlijk. Tegelijkertijd worden contactgeluiden gedempt! Verder onderhoudt u het Ambiant tapijt eenvoudig! Ambiant biedt comfort in huis en onderhoud met een moderne warme uitstraling.

Bonaparte is onderdeel van Desso tapijt. Zegt u Bonaparte tapijt, dan zegt u gezond tapijt. Bonaparte draagt bij aan een gezondere woning. De tapijten zijn namelij kcradle to cradle geproduceerd. Er wordt gewerkt met natuurlijk materialen die ook nog eens goed gerecycled kunnen worden. Niet alleen wil Bonaparte bijdragen aan een fijne leefomgeving voor u thuis, een die wordt versierd met de mooiste tapijten. Ook wil Bonaparte bijdragen aan een betere leefomgeving en een sterker milieu. Ook wordt er bij de productie nagedacht over de keuzes op het gebied van energiebronnen en sociale verantwoordelijkheid. Kies voor Bonaparte tapijten voor u thuis en draag bij aan een beter milieu!
 

 

Belakos tapijt schetst u graag het beeld van relaxen en ontspannen. Na een dag hard werken trekt u de schoenen uit en geniet van een heerlijk warm en zacht gevoel aan uw voeten dankzij het bijzonder zachte tapijt. Het tapijt van Belakos is warm, comfortabel aan de voeten en daardoor uitermate geschikt als speelvloer voor de kinderen. Verder biedt tapijt een geluidsdempende functie. Het tapijt laat ook uw geluidsinstallatie beter klinken waardoor u ook hiervan nog beter kunt genieten. Het tapijt van Belakos geeft uw ruimte karakter en maakt uw ruimte sfeervol: mooie kleuren en een zacht gevoel. Combineer velen kleuren en laat het tapijt passen bij uw stijl. 
 

 

In de afgelopen 80 jaar heeft Desso een sterk en betrouwbaar imago opgebouwd in de Nederlandse (en internationale) tapijtmarkt. Desso produceert hoogwaardige tapijttegels of kamerbreed tapijt. De gehele collectie wordt in 4 grote fabrieken in Europa geproduceerd en verdeeld over 2 distributiecentra. Vanuit hier worden de tapijten verspreidt over de hele wereld: de meeste Europese landen, de Verenigde Staten, Azië, Latijns Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en Australië. Desso tapijten zijn breed inzetbaar. Zo kunt u thuis in Nederland tapijt aan laten leggen voor in de woonkamer of slaapkamer, dit bestelt u bij Tapijtnodig.nl. Ook wordt Desso tapijt veelal toegepast in kantoren, winkels, scholen, banken, universiteiten en zorgcentra.


 

 

Edel Group werd in 1918 opgericht, in die tijd heette het bedrijf nog "Firma E de Lange & Zn, matten en biezenhandel". Het hedendaagse bedrijf staat voor innovatie, wat is geïntegreerd in de bedrijfscultuur. Dankzij de innovatie is Edel ontwikkelt van biezenmatten productie tot moderne tapijten van synthetische materialen en wol. Hierdoor produceren zij kwalitatief onderscheidende tapijten, en bieden deze aan over de hele wereld! Edel group richt zich met haar tapijten vooral op het midden en hoog segment in de tapijtwereld. Kiest u voor Edel tapijt? Dan kiest u voor een echt Nederlands merk, al sinds 1918. Edel experimenteert graag met stijlen en texturen. De ideale combinatie voor hen is: zacht maar natuurlijk.
 

 

Interfloor tapijt, waaronder tapijt vinyl project, is producent en leverancier van een erg brede collectie aan tapijt en vinyl van hoge kwaliteit. Dit tapijt wordt zowel verkocht voor bij mensen thuis als in openbare of zakelijke gebouwen. Dit merk bestaat al meer dan 150 jaar, sinds 1828 maken zijn de mooiste vloerbedekkingen. De tapijten van Interfloor worden in Nederland door 1500 zelfstandige professionele woning- en projectinrichters geleverd. Bij de aanschaf van interfloor tapijten is een deskundig advies zeker van belang. De tapijten worden namelijk van specifieke grondstoffen vervaardigd op een technologisch hoog niveau. De industriële en vernieuwende technieken typeren de interfloor tapijten in Nederland. Interfloor staat ook bekend om de samenwerking tussen de producent en ontwikkelaars en consumenten waardoor de tapijten stap voor stap worden verbeterd en aangepast aan de hedendaagse wensen.

 

   

Lano is een kleine 50 jaar terug ontstaan uit 3 Belgische ondernemingen. Hiermee staat de ervaring met textiel van Lano in een klap op 100 jaar! Dit maakt Lano zo sterk. 100 jaar ervaring werd gecombineerd met een nieuwe kijk op de tapijtproductie. Dit resulteerde in het imago van Lano vandaag de dag. Inmiddels vindt u in de collectie van Lano kamerbreed tapijt, synthetische grassen en karpet. Maar het merk is nog breder dan dat: geweven Wilton en Axminster tapijt zijn ook producten van dit merk even als getuft tapijt voor de zorg. Lano staat bekend om haar designs, haar kwaliteit dat in elke stap van de prodcutie wordt verhoogd tot een sterk eindresultaat.
 

Zelfs in de middeleeuwen hebben Vlaamse textielproducten een uitstekende reputatie in heel Europa. Iedereen benijdt het talent van de Vlaamse wevers. Niemand is gelijk aan het combineren van schoonheid en kwaliteit. Binnen deze wereld van knowhow en creativiteit groeit de grote Vlaamse tapijttraditie. De prachtige stad Kortrijk, wieg van Louis De Poortere, wordt het middelpunt van deze industrie. Elk project is een andere stap, elke stap is een andere verovering ...Toen Louis De Poortere het bedrijf in Kortrijk opbouwde, noemde hij zichzelf, hij kan vertrouwen op de solide ervaring die sinds 1859 door het familiebedrijf De Poortere Freres, doekfabrikanten en handelaren werd verworven. Louis De Poortere voert jaar na jaar voort met zijn innovaties: hij diversificeert zijn collecties, verkent nieuwe productietechnieken en vermeerdert zijn creaties.

 

De geschiedenis van Joh. Mateboer & Zn. BV is ontstaan in 1913.
In dat jaar begon Johannes Mateboer zijn eigen bedrijfje, door het pachten van een perceel biezenland in de toenmalige Zuiderzee (nu het Zwarte Meer). Van de oogst werden de alom bekende ‘Genemuider biezenmatten’ gefabriceerd.

 

Desso levert al bijna 80 jaar kwaliteit en heeft in die tijd een uitstekende reputatie opgebouwd als producent van hoogwaardige tapijttegels en kamerbreed tapijt. Desso heeft vier fabrieken in Europa, twee grote distributiecentra, alsmede gespecialiseerde centra voor klantenservice in de meeste Europese landen, de Verenigde Staten, Azië, Latijns Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en Australië. Desso-producten zijn speciaal ontworpen voor zowel commercieel als huiselijk gebruik. De commerciële producten zijn te vinden in kantoren, bankgebouwen, winkels, openbare gebouwen, scholen, universiteiten en zorgcentra.

 

Tapijt is een zachte vloerbedekking die zorgt voor een heerlijk COMFORTABEL en luxe gevoel. Tapijt is er in oneindig veel KLEUREN, structuren en dessins: geen enkele andere vloer is zo VEELZIJDIG. Bovendien werkt tapijt overal GELUIDDEMPEND en zorgt tapijt voor een beter binnenklimaat, doordat het stof vasthoudt. Dersimo heeft een zeer uitgebreid ASSORTIMENT tapijt, waar wij u graag mee laten kennismaken.

 

 

TapijtNodig.nl logo
TapijtNodig.nl