Tekst popup

Allereerst wensen wij u alvast het allerbeste voor het komende jaar.
Ook wij gaan even genieten van de feestdagen.
Van maandag 24 december 2018 tot maandag 7 januari 2019 zijn wij gesloten.

Heeft u een vraag, maar heeft het niet direct spoed? Stuur dan een mail naar info@tapijtnodig.nl of een Whatsapp naar 06-54354425. Dan nemen we na onze vakantie zo snel mogelijk contact op.

Heeft het wel haast? Neem dan contact op via het vaste telefoonnummer 010-2602900, dan wordt u doorverbonden. Mochten wij de telefoon niet op kunnen nemen, spreek dan de voicemail in, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

TapijtNodig.nl logo
TapijtNodig.nl

Gereedschap

Naast het leveren van kwalitatief hoogwaardig tapijt helpen wij graag de perfecte vloer te realiseren. Hier treft u ons uitgebreide assortiment met professioneel gereedschap voor het leggen van tapijt. Zo is de mooiste afwerking cruciaal bij het leggen van tapijt. Wij hebben speciaal gereedschap dat u kunt gebruiken voor:

  • Het snijden van tapijt
  • Het opmeten
  • Het snijden van hoeken
  • Het beschermen van jezelf

Wilt u eerst het oude tapijt kunnen verwijderen? Dan hebben wij een speciaal hulpmiddel. De trekklauw helpt bij het verwijderen van verlijmde vloerbedekkingen. Door de maximale trekkracht en het lichte gewicht biedt dit optimaal gebruiksgemak. Uiteraard bieden wij ook gereedschappen voor het leggen van nieuwe tapijten. Met onze speciale haakmesjes kunt u gemakkelijk vloerbedekking en verpakkingsmateriaal snijden.

Welke gereedschappen u ook kiest, die van ons staan bekend om hun hoge kwaliteitsniveau en scherpe prijzen.