Tekst popup
TapijtNodig.nl logo
TapijtNodig.nl

Actieve filters:

Prijs
Kies uw prijs categorie:
Kleuren
Poolhoogte
Kies uw poolhoogte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Poolmateriaal
Kies uw poolmateriaal:
Rug breedte
Kies uw rug breedte:

Actieve filters:

Prijs

Kies uw prijs categorie:

Kleuren

Poolhoogte
Kies uw poolhoogte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Poolmateriaal
Kies uw poolmateriaal:
Rug breedte
Kies uw rug breedte:

Desso - Mozaic - 4433

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen | stoffering in overleg
Winkeladviesprijs: 209.95 / meter
€ 178,45 / meter (400 cm rug) In stock

Wilt u dat wij het tapijt gratis leggen?
Vakkundig en gratis gelegd

Vakkundig en gratis gelegd

Met uw aankoop van het tapijt of vinyl op TapijtNodig.nl heeft u een vloerbedekking in huis gehaald waar u jarenlang plezier aan zult beleven. Voorwaarde is wel dat het tapijt goed word gelegd. Kamerbreed tapijt leggen is geen eenvoudig karwei. Er komt heel wat bij kijken, zoals het exact pas snijden, moeilijke hoekjes, het opspannen of verlijmen van het tapijt. Het is dat ook aan te raden om het leggen van het tapijt aan de stoffeerders van TapijtNodig.nl over te laten. De stoffeerders van TapijtNodig.nl zijn vakkundig, professioneel en hebben jarenlange ervaring.

Tevens is de stoffering bij TapijtNodig.nl GRATIS* !

(*Bij TapijtNodig.nl is het plaatsen van het tapijt gratis in combinatie met een bevestiging of ondertapijt, met uitzonderingen het stofferen van de trap. Daarnaast zullen er kosten worden berekend voor eventuele naden.)

TapijtNodig.nl logo
TapijtNodig.nl

Wilt u een ondervloer?
Waarom een ondervloer

Waarom een ondervloer

Omdat tapijt een belangrijke investering is, dient men er alles aan te doen om er zo lang mogelijk plezier van te hebben. Een belangrijke factor om slijtage tegen te gaan is een goed ondertapijt. Een goed ondertapijt verlengt de levensduur van vloerbedekking en benadrukt alle positieve aspecten die bijdragen aan het gevoel van luxe en comfort. De toepassing van ondertapijt heeft dus belangrijke voordelen. Het boventapijt slijt minder snel en blijft dus langer mooi. Daarnaast werkt het geluidsreducerend en is het boventapijt makkelijker verhuisbaar. Doordat het meer veerkracht aan het tapijt geeft is het comfortabel en aangenaam om op het tapijt te lopen of te liggen.

Een (goed) ondertapijt is de beste ondervloer waarop kamerbreed een vloerbedekking geïnstalleerd kan worden.
Primair heeft ondertapijt een egaliserende functie om eventuele oneffenheden van de ondergrond op te vangen. Verdere eigenschappen van ondertapijt zijn – het verhogen van comfort, verbeteren van geluid- , koude-, en warmte isolatie en het opvangen van indrukken die het tapijt krijgt te verwerken. Voor de verschillende tapijten zijn er ook verschillende legmethoden.

TapijtNodig.nl logo
TapijtNodig.nl

Kies een ondervloer
Kies een ondervloer ?

Welke ondervloer ?

Wij hebben de keuze voor u makkelijk gemaakt door voor elk type vloer de juiste ondervloer te vermelden. Deze keuzes staan hieronder vermeld.

TapijtNodig.nl logo
TapijtNodig.nl

Totaal prijs (incl. 21% BTW)

De gekozen ondervloer wordt direct meegerekend in de prijs:

€ 178,45 (400 cm rug)

Waarom kiezen voor tapijt nodig?

Waarom kiezen voor TapijtNodig.nl?

 • 2 tot 5 werkdagen in huis
 • Meetservice en advies aan huis
 • Onze klanten beoordelen ons met een 9.1
 • Levering Gratis vanaf € 99,95
 • Bezoek onze winkel in Rotterdam
 • Gratis gelegd door heel Nederland
 • 99% van onze klanten beveelt ons aan

      

TapijtNodig.nl logo
TapijtNodig.nl

LET OP: Dit tapijt is geschikt voor het stofferen op de trap, echter door het patroon kan het voorkomen dat er meer tapijt nodig is. Neem voor het stofferen van dit tapijt op de trap  contact met ons op. 

Mozaic van Desso

Ondanks de respectabele leeftijd van Desso gaat zij altijd mee met de interieurtrends van het moment. Dit 80 jaar oude tapijtenmerk heeft zich in de afgelopen jaren sterk bewezen. Kwaliteit en levensduur zijn belangrijk voor het merk. Dit Mozaic tapijt heeft dan ook alle drie: hoogwaardige kwaliteit, lange levensduur incl. lange garantie en een modern patroon. Een extra voordeel van het Mozaic tapijt is dat het extra geluiddempend is. Dus ook in een grote of hoge ruimte komt het kleed goed tot zijn recht. 
Interesse in een mooi mozaïektapijt voor thuis? Laat tapijtnodig dan uw tapijt inmeten, zo weet u zeker dat het tapijt past.

Kies voor een groen, geel, rood of grijs mozaïek. 

Tapijt kan nog wel eens leiden tot statische elektriciteit. Het Mozaic tapijt van Desso is echter antistatisch! Verder kunt u dit tapijt ideaal combineren met vloerverwarming. Zo heeft u lekker warme voeten.

Reinigen van het Mozaic tapijt

Het Mozaic tapijt vraagt slechts om 2 keer per week stofzuigen. Wel is het aan te raden om te stofzuigen met een extra goede stofzuiger. Zelfs bij een laagpolig tapijt is voldoende onderdruk van belang. 
Verder kunt u natuurlijk met een deurmat, of door uw schoenen binnenshuis uit te doen, voorkomen dat er veel vuil in het kleed beland. 

Garantie van 5 jaar op het Mozaic tapijt

Desso neemt kwaliteit en levensduur erg serieus. Om u te laten zien dat zij zelf achter hun eigen kwaliteit staan, krijgt u bij aanschaf van Desso tapijt niet een standaard garantie van 6 maanden, maar een garantie van 5 jaar. Dit betreft fabricagefouten, overmatig slijtage, en verankering van de pool of rug. Wel neemt de garantievergoeding elk jaar af. Het tapijt wordt immers dagelijks gebruikt waardoor in de loop der tijd de kwaliteit achteruitgaat. Jaarlijks verliest u dus 1/5 van de garantie. 
 

Over Desso - Mozaic

 • Artikel nummer: 23414433
 • Merk van het tapijt: Desso
 • Model: Mozaic
 • Kleur nummer: 4433
 • Eigenschappen: Totale hoogte:ca. 7,00 mm, Totaal gewicht: 1840 gr/m², Geluidsisolatie:ca. 27 dB ,Warmteweerstand: 0,084 m² K/W, Lichtechtheid: 6-7 Brandklasse:Cfl-S1, Garantie: 7 jaar
 • Poolmateriaal: Polyamide
 • Poolhoogte: laagpolig,gesneden pool
 • Toepassing: woonkamer,slaapkamer,project,vloerverwarming,trap,vloerkleed
 • Verfmethode: Stukverf
 • Rug breedte: 400
 • Prijs per: meter
 • Levertijd: 2 tot 5 werkdagen | stoffering in overleg

PIT-Symbolen van toepassing op dit artikel, klik voor de specificaties

Pit04 pit06 pit11 pit10 pit13 pit08 pit17 pit25

Offerte aanvragen?

Komt u er niet uit met de berekening van ruimte(s) en wilt u toch liever een vrijblijvende offerte aanvragen, vul dan hieronder alle gegevens in en wij nemen zo spoeding mogelijk contact met u op.

Gedacht aan de volgende artikelen?

De volgende artikelen zijn wellicht interessant voor u