Tekst popup
TapijtNodig.nl logo
TapijtNodig.nl

Actieve filters:

Prijs
Kies uw prijs categorie:
Kleuren
Poolhoogte
Kies uw poolhoogte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Poolmateriaal
Kies uw poolmateriaal:
Rug breedte
Kies uw rug breedte:

Actieve filters:

Prijs

Kies uw prijs categorie:

Kleuren

Poolhoogte
Kies uw poolhoogte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Poolmateriaal
Kies uw poolmateriaal:
Rug breedte
Kies uw rug breedte:

Desso - Airmaster for Home - 1660

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen | stoffering in overleg
Winkeladviesprijs: 169.95 / meter
€ 144,45 / meter (400 cm rug) In stock

Wilt u dat wij het tapijt gratis leggen?
Vakkundig en gratis gelegd

Vakkundig en gratis gelegd

Met uw aankoop van het tapijt of vinyl op TapijtNodig.nl heeft u een vloerbedekking in huis gehaald waar u jarenlang plezier aan zult beleven. Voorwaarde is wel dat het tapijt goed word gelegd. Kamerbreed tapijt leggen is geen eenvoudig karwei. Er komt heel wat bij kijken, zoals het exact pas snijden, moeilijke hoekjes, het opspannen of verlijmen van het tapijt. Het is dat ook aan te raden om het leggen van het tapijt aan de stoffeerders van TapijtNodig.nl over te laten. De stoffeerders van TapijtNodig.nl zijn vakkundig, professioneel en hebben jarenlange ervaring.

Tevens is de stoffering bij TapijtNodig.nl GRATIS* !

(*Bij TapijtNodig.nl is het plaatsen van het tapijt gratis in combinatie met een bevestiging of ondertapijt, met uitzonderingen het stofferen van de trap. Daarnaast zullen er kosten worden berekend voor eventuele naden.)

TapijtNodig.nl logo
TapijtNodig.nl

Wilt u een ondervloer?
Waarom een ondervloer

Waarom een ondervloer

Omdat tapijt een belangrijke investering is, dient men er alles aan te doen om er zo lang mogelijk plezier van te hebben. Een belangrijke factor om slijtage tegen te gaan is een goed ondertapijt. Een goed ondertapijt verlengt de levensduur van vloerbedekking en benadrukt alle positieve aspecten die bijdragen aan het gevoel van luxe en comfort. De toepassing van ondertapijt heeft dus belangrijke voordelen. Het boventapijt slijt minder snel en blijft dus langer mooi. Daarnaast werkt het geluidsreducerend en is het boventapijt makkelijker verhuisbaar. Doordat het meer veerkracht aan het tapijt geeft is het comfortabel en aangenaam om op het tapijt te lopen of te liggen.

Een (goed) ondertapijt is de beste ondervloer waarop kamerbreed een vloerbedekking geïnstalleerd kan worden.
Primair heeft ondertapijt een egaliserende functie om eventuele oneffenheden van de ondergrond op te vangen. Verdere eigenschappen van ondertapijt zijn – het verhogen van comfort, verbeteren van geluid- , koude-, en warmte isolatie en het opvangen van indrukken die het tapijt krijgt te verwerken. Voor de verschillende tapijten zijn er ook verschillende legmethoden.

TapijtNodig.nl logo
TapijtNodig.nl

Kies een ondervloer
Kies een ondervloer ?

Welke ondervloer ?

Wij hebben de keuze voor u makkelijk gemaakt door voor elk type vloer de juiste ondervloer te vermelden. Deze keuzes staan hieronder vermeld.

TapijtNodig.nl logo
TapijtNodig.nl

Totaal prijs (incl. 21% BTW)

De gekozen ondervloer wordt direct meegerekend in de prijs:

€ 144,45 (400 cm rug)

Waarom kiezen voor tapijt nodig?

Waarom kiezen voor TapijtNodig.nl?

 • 2 tot 5 werkdagen in huis
 • Meetservice en advies aan huis
 • Onze klanten beoordelen ons met een 9.1
 • Levering Gratis vanaf € 99,95
 • Bezoek onze winkel in Rotterdam
 • Gratis gelegd door heel Nederland
 • 99% van onze klanten beveelt ons aan

      

TapijtNodig.nl logo
TapijtNodig.nl

Desso - Airmaster for home

Het grootste gedeelte van onze tijd brengen we binnen door. Of het nu gaat om thuis, op werk of op school, een aangenaam binnenklimaat is van belang. Desso heeft hierop ingespeeld met deze prachtige tapijtsoort. Deze is speciaal ontwikkeld om de luchtkwaliteit in huizen te verbeteren. Elk huis heeft namelijk te maken met fijnstof. Om een goede leef- en werkomgeving te creëren moet de mate van fijnstof in huis beperkt worden. De Airmaster for home bindt de aanwezige stofdeeltjes. Rond dwarrelend stof door spelende kinderen, een openstaand raam of openzwaaiende deuren wordt hierdoor aanzienlijk minder. Pas bij een stofzuigbeurt zullen deze verdwijnen. Op deze manier zorgen we voor een schonere lucht in huis en ademen we minder stof in. 

Voor een fijn thuis gevoel

Tapijt zorgt voor een fijn thuis gevoel. Het biedt een warme uitstraling en is heerlijk zacht. Naast comfort is tapijt een mooie toevoeging in huis. Door de keuze uit bovenstaande kleuren kunt u iets kiezen dat volledig bij uw wensen, smaak en interieur aansluit. Een lichte kleur voor een landelijke sfeer? Liever donker voor een moderne uitstraling? Bedenk vooraf welke sfeer u wilt creëren voor het gewenste resultaat. 

Tips voor de perfecte reiniging! 

Tapijt heeft dagelijks veel te verduren. Om hier lang van te kunnen genieten heeft het onderhoud nodig. Hoe u dit het beste kunt doen weten wij, als tapijtspecialist, als geen ander. Wij hebben enkele tips voor u op een rij gezet:

 • Stofzuig minimaal twee keer per week
 • Maak gebruik van een geschikte stofzuiger (voorkeur: een elektrisch ronddraaiend model)
 • Houd vuil buiten 
 • Maak gebruik van een borstelmat 

Koop tapijt met garantie

Desso geeft een wettelijk garantietermijn van 6 maanden na aankoop. Daarnaast geven wij nog eens 5 jaar garantie op: verankering van de pool en rug van het tapijt als gevolg van een fabricagefout en overmatige slijtage. Indien dit op trappen wordt gelegd heeft het een garantietermijn van 5 jaar (mits het vakkundig is gelegd). De garantie is aflopend. Bij normaal gebruik van uw Desso tapijt is er sprake van waardevermindering gedurende de gebruiksperiode. Daarom wordt bij aanspraak op garantie uitgegaan van een jaarlijkse afschrijving van 1/5 van de waarde van het tapijt per jaar.
 

 

   
 

Over Desso - Airmaster for Home

 • Artikel nummer: B7301660
 • Merk van het tapijt: Desso
 • Model: Airmaster for Home
 • Kleur nummer: 1660
 • Eigenschappen: Luspool,Boucle
 • Poolmateriaal: Polyamide
 • Poolhoogte: laagpolig,lussenpool
 • Toepassing: woonkamer,slaapkamer,project,vloerverwarming,trap,vloerkleed
 • Verfmethode: Garengeverfd
 • Rug breedte: 400
 • Prijs per: meter
 • Levertijd: 2 tot 5 werkdagen | stoffering in overleg

PIT-Symbolen van toepassing op dit artikel, klik voor de specificaties

pit04 pit06 pit07 pit10 pit13 pit11 pit17 pit18 pit19 pit23

Offerte aanvragen?

Komt u er niet uit met de berekening van ruimte(s) en wilt u toch liever een vrijblijvende offerte aanvragen, vul dan hieronder alle gegevens in en wij nemen zo spoeding mogelijk contact met u op.

Gedacht aan de volgende artikelen?

De volgende artikelen zijn wellicht interessant voor u