Tekst popup

Allereerst wensen wij u alvast het allerbeste voor het komende jaar.
Ook wij gaan even genieten van de feestdagen.
Van maandag 24 december 2018 tot maandag 7 januari 2019 zijn wij gesloten.

Heeft u een vraag, maar heeft het niet direct spoed? Stuur dan een mail naar info@tapijtnodig.nl of een Whatsapp naar 06-54354425. Dan nemen we na onze vakantie zo snel mogelijk contact op.

Heeft het wel haast? Neem dan contact op via het vaste telefoonnummer 010-2602900, dan wordt u doorverbonden. Mochten wij de telefoon niet op kunnen nemen, spreek dan de voicemail in, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

TapijtNodig.nl logo
TapijtNodig.nl
Merk
Kies uw merk:
Prijs
Kies uw prijs categorie:
Kleuren
Poolhoogte
Kies uw poolhoogte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Poolmateriaal
Kies uw poolmateriaal:
Rug breedte
Kies uw rug breedte:

Merk

Kies uw merk:

Prijs

Kies uw prijs categorie:

Kleuren

Poolhoogte
Kies uw poolhoogte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Poolmateriaal
Kies uw poolmateriaal:
Rug breedte
Kies uw rug breedte:
Kokos

Uw trap bekleden met tapijt van het merk Kokos?

Wilt u uw trap bekleden met tapijt van het merk Kokos? Of bent u zich nog aan het oriënteren naar andere merken? Voor de beste merken gaat u naar TapijtNodig.nl. TapijtNodig.nl heeft een webwinkel laten ontwikkelen waaruit wij vele soorten tapijten leveren aan klanten in Nederland en België. Wij stofferen gemiddeld 500 trappen per jaar en  kunnen ons hierdoor een ware specialist noemen. Of u nu uw trap wilt bekleden of uw gehele woning wilt voorzien van tapijt, wij leveren dit graag. Afhankelijk van uw wensen kunt u ons tapijt via de webshop bestellen. Vindt u het lastig om een keuze te maken aan de hand van foto’s? TapijtNodig.nl stuurt kosteloos drie gratis tapijt stalen van A4 formaat op. Dit is met uitzondering van de tapijten die niet beschikken over een “staal bestellen” tabblad. Zo kunt u het goed bekijken en vergelijken.

Trap bekleden door TapijtNodig.nl

TapijtNodig.nl is dé aangewezen webshop indien u uw trap wilt (laten) bekleden met tapijt van Kokos. Wij onderscheiden ons van andere door:

  • De scherpe prijzen
  • Deskkundige stoffeerders
  • Vakkundige stofferingen
  • Topmerken
  • Snelle levering
  • Ruime keuze 

Daarnaast beschikken wij over een online calculator. Hiermee kunt u een berekening laten maken hoeveel tapijt u nodig heeft voor uw trap. Vervolgens ziet u wat de kosten zullen zijn. De prijzen die berekend zijn in de calculator zijn beslist de prijzen die wij rekenen. Zo komt u niet voor onaangename verassingen te staan.

Kokos tapijt om uw trap te bekleden?

Kokos tapijt nodig om uw trap te bekleden? Selecteer een merk, model en kleur en maak gemakkelijk uw keuze via onze webshop. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Rotterdam. Hier kunt u een afspraak maken zodat er beslist een medewerker beschikbaar is om u te helpen en adviseren. De openingstijden kunt u vinden op onze website.

TapijtNodig.nl logo
TapijtNodig.nl
Uw trap bekleden met tapijt van het merk Kokos
Laat uw reactie achter