Tekst popup

Allereerst wensen wij u alvast het allerbeste voor het komende jaar.
Ook wij gaan even genieten van de feestdagen.
Van maandag 24 december 2018 tot maandag 7 januari 2019 zijn wij gesloten.

Heeft u een vraag, maar heeft het niet direct spoed? Stuur dan een mail naar info@tapijtnodig.nl of een Whatsapp naar 06-54354425. Dan nemen we na onze vakantie zo snel mogelijk contact op.

Heeft het wel haast? Neem dan contact op via het vaste telefoonnummer 010-2602900, dan wordt u doorverbonden. Mochten wij de telefoon niet op kunnen nemen, spreek dan de voicemail in, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

TapijtNodig.nl logo
TapijtNodig.nl
Merk
Kies uw merk:
Prijs
Kies uw prijs categorie:
Kleuren
Poolhoogte
Kies uw poolhoogte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Poolmateriaal
Kies uw poolmateriaal:
Rug breedte
Kies uw rug breedte:

Merk

Kies uw merk:

Prijs

Kies uw prijs categorie:

Kleuren

Poolhoogte
Kies uw poolhoogte:
Toepassing
Kies uw toepassing:
Poolmateriaal
Kies uw poolmateriaal:
Rug breedte
Kies uw rug breedte:
Vloerbedekking kopen

Vloerbedekking kopen en laten leggen via tapijtnodig.nl

Vloerbedekking kopen voor een warme sfeer in huis? Vloerbedekking bestaat in velen vormen. Zo is tapijt een klassieke vloerbedekking, maar ook vandaaag de dag nog zeer gewild! Dit komt door de voordelen die tapijt u als vloerbedekking kan bieden:

  • Zacht
  • Warme sfeer
  • Geluiddempend
  • Warm
  • Glip, slip en valbestendig 

Bij Tapijtnodig koopt u niet alleen de mooieste tapijten en vloerbedekking, ook bieden wij een gratis legservice! 

Voor de prachtigste collectie vloerbedekking en een zeer goede service moet u beslist bij TapijtNodig.nl zijn.
TapijtNodig is dé specialist in vloerbedekking van de omgeving van Rotterdam. Onze service stopt niet bij een online winkel voor mooie vloerbedekking, wij verzorgen het complete pakket! Van advies tot levering én stoffering u regelt het allemaal onder één online dak.

Ons specialisme is het leveren en leggen van vloerbedekking. Sfeervolle en luxe vloerbedekking geeft uw gehele intereur eem zeer aantrekkelijke uitstraling. Daarnaast krijgt uw interieur een zacht uiterlijk door gebruik te maken van de mooiste tapijten.

Naast een mooie ook een functionele vloerbedekking kopen en gratis laten leggen? Tapijt biedt dé oplossing.
Zo is het duurzaam, geluiddempend en veilig. Heeft u veel last van stof? Tapijt houdt stof vast! Kortom, genoeg redenen om te kiezen voor deze fijne vloerbedekking.

Vloerbedekking kopen: tapijt met service van tapijtnodig.nl

Kwalitatief hoogwaardige en prachtige vloerbedekking kopenKies voor de webshop van tapijtnodig en laat uw nieuwe vloerbkdekking gratis leggen! De eerste stap bij het kiezen van vloerbedkking is het in kaart brengen van welke vloerbedekking u wilt laten leggen. Indien u een afspraak maakt in onze showroom geven wij u graag advies. Het kiezen van een vloerbedekking hangt o.a. af van:

  • Uw wensen
  • De plek waar het komt te liggen
  • De mate van gebruik
  • Praktische eigenschappen
  • Uw budget

Aan een vloer in de slaapkamer kunnen immers andere eisen gesteld worden dan aan een vloer in de keuken of badkamer. Graag stemmen wij uw wensen af.

Gratis legserivce wanneer u vloerbedekking koopt bij tapijtnodig.nl

Voerbedekking kopen voor in uw slaapkamer? Kies voor tapijten van tapijtnodig! Wij  komen onze vloerbedekking gratis bij u leggen!
Onze vloerbedekking in de vorm van tapijt, zorgt voor een warme en stijlvolle slaapkamer en past bij iedere stijl. Van chique tot stoer, door de vele soorten, maten, materialen en kleuren is alles mogelijk. Naast een heerlijke plek om te slapen is een slaapkamer een plek waar u kunt ontspannen. Met één van onze vloerbedekkingen transformeert u uw slaapkamer tot comfort kamer. Heerlijk zacht aan uw voeten en warm tijdens koude dagen.

Als u vloerbedekking wilt kopen en gratis laten leggen zijn wij hét aangewezen adres. Wij leveren maatwerk speciaal voor uw woninginrichting. Kom langs in onze showroom of breng een bezoekje aan onze webshop!

Maak a.u.b. uw keuze:

TapijtNodig.nl logo
TapijtNodig.nl
Vloerbedekking kopen en gratis leggen? TapijtNodig.nl levert maatwerk!
Laat uw reactie achter